Helyi sport

2007.03.11. 15:19

Elődöntőbe jutott a Ferroép-Szeged

Olyan nyugodt visszavágóról álmodik minden csapat, mint amilyen az elmúlt szombaton a Ferroép-Szeged tekecsapatára az ausztriai Ritzingben várt.

Olyan nyugodt visszavágóról álmodik minden csapat, mint amilyen az elmúlt szombaton a Ferroép-Szeged tekecsapatára az ausztriai Ritzingben várt. A Bajnokok Ligája negyeddöntő visszavágójára ugyanis [namelink name="Karsai László"] és csapattársai 8:0-ás előnnyel utaztak el. Egyrészt a nagy előny, másrészt pedig az aránylag kis távolság (419 km) miatt a Tisza-parti együttes csak a mérkőzés napjának reggelén utazott el, – de így is simán nyerni tudott. A mérkőzésről [namelink name="Karsai László"] számolt be:
– Tulajdonképpen már [namelink name="Kakuk Levente"] és [namelink name="Kiss Norbert"] mérkőzésén eldőlt a mérkőzés, hiszen az első harminc dobásnál negyven, míg a 120-nál már 145 fával vezettünk. Összesen 3659 fát ütöttünk, ami csapatcsúcs, Kakuk 657 fás eredménye pedig pálya és egyéni csúcs.

Ezzel a győzelemmel a Floratom-Szeged a negyeddöntőbe jutott, amelynek szintén tagja már a német Zerbst, amely a Zalaegerszeget búcsúztatta el óriási izgalmak közepette. A másik két résztvevő kiléte ma dől el.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában