A hódmezővásárhelyiek meghódították Balatonfüredet

2024.06.17. 09:46

Kilenc érem egyéniben

Balatonfüreden versenyeztek a hódmezővásárhelyi tékvandósok, akik mind csapatban, mind egyéniben remekül szerepeltek.

A hódmezővásárhelyi tékvandósok jól szerepeltek Balatonfüreden.

Fotó: Máté THSE

Harmadik alkalommal rendeztek Balatonfüreden beach poomsae (formagyakorlat) és gyorsrúgó versenyt, amelyen a hódmezővásárhelyi Máté Taekwondo és Hapkido Sportegyesület sportolói egyéniben összesen nyolc érmes helyezést értek el, ebből öt volt az aranyérem, míg csapatban is sikerült háromszor a dobogóra állni.

A Máté Taekwondo és Hapkido SE eredményei (összesen 5 első, 2 második és 1 harmadik helyezés), csapatkupa, B kategória: 2. Máté Taekwondo és Hapkido SE; A kategória: 2. Máté THSE; összesített verseny: 3. Máté THSE.

Egyéni eredmények, formagyakorlat, egyéni, gyerek B  (7–11 évesek), fiúk: 1. Keresztes Marcell (Németh László Gimnázium és Általános Iskola); lányok: 3. Dobos Zselyke (Németh László Gimnázium és Általános Iskola). Formagyakorlat, egyéni, kadett B (12–14 évesek): 1. Kozma Jázmin (Németh László Gimnázium és Általános Iskola). Formagyakorlat, egyéni, kadett A (12–14 évesek): 1. Molnár Anna (Szőnyi Benjámin Református Általános Iskola). Formagyakorlat, egyéni, felnőtt A (18–30 évesek): 1. László Alexa, 2. Molnár Lili (Hódmezővásárhelyi SZC Eötvös József Technikum). Formagyakorlat, családi: 1. Kozma Jázmin, Dobos Zselyke, 2. Molnár Lili, Molnár Anna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában