Kiskundorozsmán rendezték a Kárpát-medencei futballeseményt

2024.06.13. 12:13

Remek veteránok: tornagyőzelem

A Szegedi Veterán nevű kispályás labdarúgócsapat megnyerte a 60 éven felüli veteránok Kárpát-medencei tornáját, amelynek Kiskundorozsma adott otthont.

Tornagyőztes lett a Szegedi Veteránok nevű csapat.

Fotó: Szegedi Veteránok

Az UEFA Grassroots programján belül 2021-ban indult el a 60. éven felüliek nemzetközi kispályás futballtornája. A 60. éven felüliek Kárpát-medencei tornáját az OVLSE (Országos Veterán Labdarúgó Sport Egyesület) és annak elnöke, Őze Tibor elnök (MLSZ Grassroots menedzser) szervezi.

A Kiskundorozsmai Kárpát-medencei veteránok találkozóján hét csapat vett részt: Hed-Land (Nyíregyháza), Topolya (Szerbia), Érmihályfalva (Románia), DASE (Debrecen), PVSK (Pécs), Békéscsaba, valamint Szegedi Veteránok.

A szervezők két ágra osztották a résztvevő hét csapatot, a szegediek a B csoportba a Head-Landdel és az Érmihályfalvával kerültek egy hármasba. A Hed-Land ellen ellért 2–0-ás, valamint az Érmihályfalva elleni 7–1-es győzelemmel az első helyen jutott a csapat a döntőbe, ahol az A csoport győztese, a Békéscsaba csapata ellen 3–0-ra győzött a Szegedi Veteránok csapata.

A Szegedi Veteránok győztes csapata: Miskolczi Ferenc, Orosházi László, Kemenes Zoltán, Lehota István, Tóth János, Csiszár József, Kéri István, Kalapács Ferenc, Provits Imre, Rácz Lajos,, Horváth Róbert, Takács László, Laczi Zoltán, Szabó Zsolt, Révész Ferenc, Kovács Zoltán, csapatvezető: Provits Imre.

Végeredmény: 1. Szegedi Veteránok, 2. Békéscsaba, 3. Topolya (Szerbia), 4. Hed-Land (Nyíregyháza), 5. DASE (Debrecen), 6. PVSK (Pécs), 7. Érmihályfalva (romániai). Különdíjasok, a gólkirály: Kovács István (DASE), a legjobb kapus: Hanyecz János (Békéscsaba), a legjobb mezőnyjátékos: Kemenes Zoltán (Szegedi Veteránok).

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában