Bicajok karambolja

Kerékpárjával szándékosan nekihajtott egy másik bicajosnak egy 19 éves fiatalember Vásárhelyen – így lopta el áldozata táskáját. Kiderült, hogy a tolvajt – akit hamar elfogtak – tanyafeltörés miatt már kereste a rendőrség.

Ahogy mondani szokás, rájárt a rúd arra a 19 éves fiatalemberre, akit a napokban fogtak el a rendőrök Vásárhelyen. Azért keresték, mert ellopott egy táskát. Utána azonban kiderült, más is van a füle mögött.

A fiatalember az Ady Endre és a Bartók Béla utca kereszteződésében kerékpárjával szándékosan nekihajtott egy másik kerékpárosnak. Míg az áldozat próbálta visszanyerni az egyensúlyát, a tettes kikapta a csomagtartójából a táskáját, s eltekert. Az eset után egy órával azonban rendőrkézre került.

Csomagjainak átvizsgálásakor meg is találták a sértett mobiltelefonját, valamint pénzének egy részét. Ezenkívül azt is megállapították a rendőrök, hogy lopott kerékpár volt nála.

Ennél azonban jóval több volt a bűnlajstromán. A csongrádi rendőrök ugyanis tanyafeltörés miatt körözték. A fiatalember korábban a város külterületén betört egy ingatlanba, ahonnan ugyancsak mobiltelefont és pénzt hozott el.

A 19 éves tettes ellen többek között lopás és közúti veszélyeztetés bűncselekménye miatt indult büntetőeljárás.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!