Munkát kínál a vásárhelyi hivatal

– Hódmezővásárhely önkormányzata a tartósan munkanélküliek számára nem megalázó segélyt, hanem munkát kínál – mondta tegnapi, a város szociális segélyezéséről szóló sajtótájékoztatóján Kószó Péter.

– Hódmezővásárhely önkormányzata a tartósan munkanélküliek számára nem megalázó segélyt, hanem munkát kínál – mondta tegnapi, a város szociális segélyezéséről szóló sajtótájékoztatóján [namelink name="Kószó Péter"]. Az alpolgármester elmondta: közcélú munkáról van szó. A tartósan munkanélküliek a város parkjait, játszótereit, köztereit tartják karban, de ha kell, segítenek a belvíz elleni védekezésben is. Az önkormányzattól háromszázan kaptak meghívót, akik közül 236-an jelentek meg a városházán. Közülük tizenhatan elutasították a felkínált lehetőséget. [namelink name="Kiss András"]né, a lakosságszolgálati iroda népjóléti csoportjának vezetője elmondta: akik nem jelentek meg a városházán, és távolmaradásukat nem tudják valamilyen módon igazolni, azoknál megszüntetik a támogatás folyósítását.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!