Kifestők gyerekeknek

2007.01.25. 15:19

Mindennapi fonákságok - képek

Vissza a feladónak


Hová kell fölvenni az uniszex melltartót: a) csador alá, b) fölé, vagy c) turbán helyett? – kérdezték vásárlók a pakisztáni vevőszolgálaton. A hatóság azonban kiszúrta, hogy a szállítmány jézusos harisnyákat is tartalmaz, s „Allah akbar!" fölkiáltással egészet visszairányították Magyarországra. Na ja, mohamedes harisnyákkal nem lett volna gond!
Fotó: Segesvári Csaba

Fejre állt idők


– Mindenki mindent fordítva csinál – nyilatkozta a képen fejjel lefelé látható férfi. – Érthetetlen, miért mászkálnak egyesek a padlón, ráadásul két lábbal a földön állva, holott az ilyen fejre állt időkben épp az ellenkezője lenne az egyedüli ész- és életszerű, mondhatni autentikus és teljességgel követendő magatartás
Fotó: MTI

Gáz van


Na, itt sem fenyeget egy új Ribbentrop–Molotov-paktum – következtetnek Putyin és Angela Merkel jellegzetes ujjállásából elemzők. Hozzátéve: miként a háború a politika folytatása más eszközökkel, a Gazprom-terjeszkedés a háború folytatása, más eszközökkel. Azért reméljük, ha Németország nem fizet az energiáért, Moszkva akkor sem fog kétszázezer gázóraleolvasót elindítani Berlin ellen
Fotó: MTI

Nehogy már!


– Nehogy már a disznó vágja le a böllért; nehogy már a kisgömböctől tanuljunk meg kolbászt tölteni; nehogy már a román példát adaptálva tiltsuk be a házi disznótort, hogy teljesíteni tudjuk az EU-elvárásokat! – jegyezte meg lapunknak Dávid Ibolya és Pettkó András képviselő. Fotó: MTI, szöveg: F. Cs.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!