Kifestők gyerekeknek

2007.01.04. 15:19

Pajzán esetek

Egy fiatal fiú eltéved a sűrű erdőben. Napokig bolyong, mígnem találkozik egy borzasztóan vén, iszonyatosan csúnya anyókával.
– Szervusz, fiam – üdvözli a vénasszony. – Én egy elvarázsolt királylány vagyok, csodás idomokkal. Ha magadévá teszel, visszaváltozom szép, fia-
tal szexbombává, és attól kezdve azt csinálhatsz velem, amit akarsz.
A vénasszony meglehetősen visszataszító volt, de a lehetőség igen vonzó. A fiú legyűrte magában az undort, és ha nehezen is, de megtette, amit a szipirtyó kért. El is aludt rögtön, úgy kifáradt. Amikor felébredt, ugyanaz a csúf, vén csoroszlya feküdt mellette, akit néhány órával korábban ma-
gáévá tett.
– Hé, te! – ébresztgette az öregasszonyt. – Azt ígérted, hogy gyönyörű szexbombává változol!
– Hány éves vagy te, fiam?
– Húsz.
– Na, ez szép! Húszéves vagy, és még mindig hiszel a mesékben?

Mária Terézia udvarában farsangi bál van. Az egyik testőr nem ismerve fel a háttal álló császárnőt, jó hangulatában nagyot csap az uralkodó fenekére. Hátrafordul a császárnő, és a testőr egy pillanatig ijedten mered rá. De feltalálja magát:
– Felség, ha a szíve is olyan kemény, mint a feneke, akkor el vagyok veszve.
A Napkirály udvarában együtt sétált a híres francia marsall, Saxoniai Móric és Pompadour márkiné, a király metresze a hársfák alatt. Éppen arra tartott az éles eszű és nyelvű Freron, aki így szólt a barátaihoz:
– Nézzétek! Ott megy a király kardja és hüvelye.

A vidéki laktanyában állomásozó kapitánynak távirat érkezik: menyasszonya a délutáni gyorssal látogatásra jön. A kapitány szól a csicskásának: – Józsi, fogd be a lovat a hintóba, jön a menyasszonyom, megyünk az állomásra.
Az állomáson a kapitány leszáll a hintóról, és látja, hogy a lónak a hasa alatt igencsak ágaskodik az a darabja, amelyet a szitkozódások során gyakran szoktak emlegetni.
– Józsi, az ég áldjon, csinálj valamit, mert mindjárt megérkezik a kisasszony, és mit szól, ha meglátja?
A legény leugrik a hintóról, és a ló farára csap.
– Teszed el rögtön, te disznó! Nem te kaptad a táviratot, hanem a kapitány úr!


A fiú, az apa és a nagyapa Párizsba utazik. Mindegyikük külön-külön szervez magának programot, és nagyon kellemesen érzik magukat. Másnap kiértékelik az élményeiket. Azt mondja a húszéves unoka:
– Hogy ezek a párizsi nők milyen tüzesek!
Rávágja erre az apa:
– És milyen szenvedélyesek!
Mire a nagypapa elrévedve:
– És milyen türelmesek!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!