Makó és környéke

2007.01.19. 15:19

Felújították a makói városháza teraszát

Az év eleje óta nem áznak be a makói városháza középső traktusának irodái. Egy nyolcmilliós beruházás eredményeképpen felújították az épület évtizedek óta elhanyagolt teraszát.

Az év eleje óta nem áznak be a makói városháza középső traktusának irodái. Egy nyolcmilliós beruházás eredményeképpen felújították az épület évtizedek óta elhanyagolt teraszát. Folyamatosan a beázás veszélye fenyegette a makói városháza középső épület-traktusának szobáit, többek között az APEH-irodákat is az egykori megyeháza 70 éve felújítás nélkül álló szakasza. A hivatal dolgozói és vendégei számára a két, magasabb épületrészt összekötő, hídként is használt teraszrész renoválásához és az ingatlan alatti pincék felújításához pályázati segítséget is igénybe vettek. A műemlék jellegű városháza renoválásához az örökségvédelmi hivatal engedélyére is szükség volt. A terveket a makói Takács János építész készítette.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!