őszinteség

2020.05.16. 07:44

Messi szerint jól jöhet a vírus miatti szünet a Barcelonának

A Barcelona argentin sztárja korábban azt mondta, a félbeszakadt szezonban mutatott játékkal egyáltalán nem volt elégedett.

This handout pictured made available by FC Barcelona shows Barcelona's Argentine forward Lionel Messi attending a training session at the Ciutat Esportiva Joan Gamper in Sant Joan Despi on May 8, 2020 as Spain prepares to ease its tough lockdown measures to prevent the spread of the COVID-19 disease. - The Spanish government announced a deconfinement plan for professional footballers which initially allowed them to train separate from each other, with a maximum of six players on a field. (Photo by Miguel RUIZ / various sources / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / FC BARCELONA / MIGUEL RUIZ" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS

Forrás: AFP

Fotó: Miguel RUIZ

Lionel Messi, az FC Barcelona hatszoros aranylabdás játékosa szerint a koronavírus-járvány miatt elrendelt szünet még jól is jöhet a csapatnak, amely meg akarja nyerni a Bajnokok Ligáját.

„Lehetséges, hogy jól jön nekünk ez a kihagyás, de majd meglátjuk, hogy amikor újraindul a BL, akkor milyen állapotban leszünk” – nyilatkozta a spanyol Sport című napilapnak a 32 éves futballista, aki februárban még arról beszélt, hogy a Barca az akkori játékával nem nyerheti meg a legrangosabb európai kupasorozatot.

„Egyelőre az a legfontosabb, hogy következetesek legyünk, és ne kövessük el azokat a buta hibákat, amelyeket az elmúlt időszakban” – jelentette ki Messi.

A Barcelona argentin sztárja hangsúlyozta, soha nem kételkedett a csapat képességeiben, és abban sem, hogy bármit megnyerhetnek, ugyanakkor a félbeszakadt szezonban mutatott játékkal egyáltalán nem volt elégedett.

„Mindenkinek joga van a saját véleményéhez, az enyém pedig a BL-ben eltöltött évek alatt felhalmozott tapasztalatomra alapozva az, hogy az utóbbi időszakban mutatott teljesítménnyel nem tudtunk volna BL-t nyerni” – nyilatkozta Messi.

A világjárvány miatt a spanyol bajnokság március 10. óta szünetel, a címvédő Barcelona 27 forduló után kétpontos előnnyel vezet a Real Madrid előtt. A BL március 11-én a nyolcaddöntős párharcok közben szakadt félbe, a folytatásról egyelőre még nincs pontos információ, a Barcelonára a vendégként elért 1-1-es döntetlen után visszavágó vár saját stadionjában a Napoli ellen.

Forrás: MTI

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában