Ország-világ

2007.01.26. 15:19

Az utolsó állomás

<p><b>Kosárlabda </b><br><br>Ma este 18 órától az MKB-arénában a Szolnok együttesét fogadja az MKB-Euroleasing női csapata. Az összecsapásnak egyértelmqen Székely Norbert a jövő keddi, Jekatyerinburg elleni Euroliga-összecsapásra készülő társulata az esélyese.


A soproni lányok a bajnokit megelőző napon is kettőt edzettek. A szakvezető elégedett volt a hétközi megyei derbin látottakkal: „A SEAT Foton Győr ellen az első félidőben jól védekeztünk és a támadásainknak is megvolt a megfelelő ritmusuk, ráadásul a hatékony védekezésnek köszönhetően sok könnyq kosarat szereztünk. Az első három negyedben mindössze 21 pontot kaptunk. Ma szeretnénk a hazai közönséget kiszolgálni, bár várhatóan egy nagyon fegyelmezetten, kulturáltan kosárlabdázó Szolnok lesz az ellenfelünk. Az edzések továbbra is nagyon kemények, de nem az időbeli elnyújtás, hanem a teljes intenzitás a cél a foglalkozásokon. Úgy gondolom, az utóbbi hetek sikerei megfelelő önbizalmat adtak a csapatnak, s az is fontos, hogy folyamatosan játékban vannak a lányok. A mai meccs a Jekatyerinburg elleni felkészülés egyik utolsó állomása lesz.”

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában