Ország-világ

2007.01.25. 15:19

Bátrabb játék kell

<p><b>Kosárlabda </b><br><br>Ma 18 órától az esélytelenek nyugalmával léphet pályára a Soproni sÖrdögök együttese a Pécs otthonában.

Munkatársunktól


Legutóbb Kecskeméten túlságosan is kishitqen kezdett a sÖrdögök, így ellenfele öt perc alatt eldöntötte a találkozót. Több tanulsága is volt az összecsapásnak. Ami pozitív, hogy volt tartása a csapatnak, csakhogy az első percek bátortalan támadójátéka és gyámoltalan védekezése vereséghez vezetett.
Ha Sterbenz László fiainak sikerül számqzni a mérkőzés elején a kishitqséget, jó meccset játszhatnak a Mecsekalján.
A sérülés miatt több mérkőzést is kihagyó amerikai center, Calvin Bowman játékra jelentkezett. Érthetően van erőnléti lemaradása, Sterbenz László döntésén múlik, pályára lép-e Pécsett.
Rangadót játszik ma este hattól a SMAFC NB I/B-s együttese Bonyhádon. Az 5. helyre visszacsúszó egyetemiek a szezon első meccsén Sopronban maradtak alul a tabella második helyén álló bonyhádiakkal szemben. Vetési Imre együttese tehát szeretne visszavágni.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában