Ország-világ

2007.01.16. 15:19

Csalódott kapuvári szakvezető

Gyengén szerepelt a Kapuvár az NB III Bakony-csoportjában. A rábaközi csapat a tizenegyedik helyen zárta az őszi szezont. Az együttes korábban menesztett szakvezetője, Csorba János becsapottnak és csalódottnak érzi magát.

kovács balázs

labdarúgás

Az elmúlt szezonban a kiesés ellen harcolt a kapuvári futballcsapat, és ha tavasszal nem javul látványosan a labdarúgók teljesítménye, akkor ez idén sem lesz másként. A gárda ugyanis mindössze három alakulatot megelőzve a tizenegyedik helyen fejezte be az őszi idényt az NB III Bakony-csoportjában. A csapat 13 mérkőzésen 3 győzelmet, 4 döntetlent és 6 vereséget ért el, mindez 13 pontot jelentett. Tizenkét rúgott gól mellett huszonhat alkalommal kényszerültek középkezdésre. A csapat legeredményesebb játékosa [namelink name="Tóth Balázs"] lett öt találattal. Érdekesség, hogy hazai pályán nem tudott győzni az együttes. Igaz, zömmel vendéglátóként játszották a rangadókat.
Idény közben edzőváltás történt a kispadon. A vezetők meglepő módon egy fordulóval az őszi idény befejezése előtt döntöttek úgy, hogy Csorba János helyét Füsi Zsolt foglalja el egy meccs erejéig. Tizenkét találkozón tehát az előző szakember irányította az együttest, így természetesen őt kértük fel az értékelésre.
Csorba János elmondta: a nyári átigazolási szezonban meghatározó játékosok távoztak a keretből. Elsősorban az egyik legfontosabb csapatrészben, a középpályán gyengültek meg.
„ Teljesen átalakult az együttes, felkészült játékost nem tudtunk igazolni. Akik jöttek, azok is az utolsó pillanatban érkeztek. Rengeteg problémával küzdöttünk, gond volt az edzéslátogatottsággal is. Tapolcán győzelemmel kezdtük a szezont és a jó rajt után szerintem velem együtt a játékosok is többre számítottak. Úgy érzem, hogy velük nem is volt problémám. A menesztésem nagyon váratlanul ért. Csalódottnak és becsapottnak érzem magam, hiszen a szakosztályvezetés azon tagjai fordultak el tőlem, akik semmit sem tettek a csapat megerősítése érdekében. Nem kaptunk tőlük támogatást.”
A szakember hozzátette: biztos benne, hogy tavasszal előbbre tudott volna lépni a csapattal. Jelenlegi munkahelyén az egyik kollégájának a nyugdíjazása miatt még nagyobb feladatok várnak rá, ám a labdarúgástól sem kíván elszakadni. Edzőként értelmes feladatot szívesen elvállalna.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában