Ország-világ

2007.01.23. 15:19

Csütörtöktől üzemelnek a légszennyezettség-mérők

Csütörtökön ismét működik mindegyik soproni légszennyezettség-mérő készülék. Az elromlottakat a helyszínen nem lehetett javítani, így Budapestre szállították azokat.

Az utóbbi hetekben a Sopron három pontjára – a Csengery utcába, a Ferenczy János utcába és a Várkerületre – kihelyezett légszennyezettség-mérő készülékből kettő elromlott. A várkerületi hibás adatokat mutatott, a Vas-Villa’-iskola előtt álló eszközön pedig a világítás romlott el. – Gyakran és rendszeresen ellenőrizzük a légszennyezettség-mérőket, tudunk a problémáról – mondta el a Kisalföldnek Gyuga Ottó, a városüzemeltetési iroda munkatársa. – A meghibásodást tapasztalva kértük a budapesti székhelyű javító céget, hogy javítsák ki a hibát. A helyszínen egyik eszközt sem tudták megjavítani, így az alkatrészeket magukkal vitték szervizelni. A cég csütörtökön helyezi vissza a készülékbe a javított alkatrészeket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában