Ország-világ

2007.01.28. 15:19

ETO FC: Erősítés a bajnoktól

A bajnokcsapattól igazolt játékost a Győri ETO FC. Ma újabb labdarúgó szerződtetése várható. Szerencsére nem súlyos Nyári Tibor sérülése. A héten két edzőmeccset játszanak a zöld- <br > </br>fehérek.

Munkatársunktól

Labdarúgás

Szombaton megállapodott egymással Bojan Brnovics, a Debrecen támadója, valamint a Győri ETO FC. Ennek értelmében a montenegrói labdarúgó négy és fél évre a zöld-fehér együtteshez szerződött.
Az 1979-es születésq Brnovics a 2005/2006-os szezonban 25 bajnoki mérkőzésen lépett pályára a DVSC-ben és 13 alkalommal vette be az ellenfelek kapuját. A támadó a 2006/2007-es kiírásban tízszer kapott játéklehetőséget és háromszor volt eredményes.
A hírek szerint egyébként nem egyedül érkezik a bajnokcsapattól a Rába partjára, tavasszal ugyanis Böőr Zoltán is az ETO-ban folytathatja pályafutását.
A tegnapi havazás miatt egyébként elmaradt a Győri ETO FC Slovan Bratislava ellen tervezett edzőmérkőzése, s ugyanígy nem játszották le az Integrál-DAC–Slovan II, valamint az MTE 1904–Dunaújváros felkészülési mérkőzést sem.
Mint arról korábban már beszámoltunk, a szlovák FC Raca elleni edzőmérkőzésen megsérült Nyári Tibor. Az ultrahangos vizsgálaton kiderült, jobb lábának combemelő izmában történt izomrosthúzódás, ami szerencsére nem tqnik súlyosnak. A fiatal játékos egy hét kötelező pihenés után várhatóan február elején ismét munkába állhat.
A hétre egyébként két mérkőzést tervez a szakvezetés: szerdán 14 órától a szlovák másodosztályú FC Nitrát, szombaton 13 órától pedig a szlovák első osztályú gárda, az Inter Bratislavát fogadják a győriek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában