Ország-világ

2007.01.18. 15:19

Hárman pályáznak a parancsnoki székre

A Kisalföld információi szerint hárman adták be jelentkezésüket a soproni tűzoltóság parancsnoki posztjára kiírt pályázatra. Várhatóan a februári közgyűlésen bírálják el az ajánlásokat.

P. H. L.

Szerdán délután járt le a beadási határideje a soproni tűzoltóság parancsnoki posztjára kiírt pályázatnak. A Kisalföld információi szerint hárman jelentkeztek. Úgy tudjuk, mindannyian jelenleg is a tűzoltóságnál dolgoznak. Azaz várhatóan házon belüli lesz az új vezető. Az idő rövidsége miatt a januári közgyűlésre már nem kerül be a téma, a tervek szerint a februári testületi ülésen kerül majd napirendre a pályázatok elbírálása. Így március elejétől töltheti be tisztségét az új vezető.
Mint ismeretes, a soproni tűzoltóság korábbi parancsnoka, Kovács János tavaly év végén nyugdíjazását kérte. December 15-től a vezetési teendőket megbízottként Böröcz István alezredes látja el, mindaddig, amíg be nem iktatják az új vezetőt. Információink szerint Böröcz István nem pályázott a parancsnoki posztra.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában