Ország-világ

2007.01.15. 15:19

inkább szabadtéren

<p><b>labdarúgás </b><br><br>Sikeresen szerepelt a zalaegerszegi teremtornán az FC Sopron labdarúgócsapata, amely beverekedte magát a január 27-i debreceni fináléba.

botár lászló


A soproni gárda szakvezetője, Csertői Aurél érdeklődésünkre elmondta, a gárda annak ellenére, hogy bejutott a teremtorna döntőjébe, elsősorban szabadtéren készül a január végi törökországi edzőtábor előtt:
„ Túl sokat nem módosít a felkészülés eredeti menetén, hogy bejutottunk a döntőbe. Elsősorban a szabadtéri szezonra készül a csapat, értelemszerqen többnyire szabadtéri edzésekkel. A különbség annyi, hogy a teremtorna jövő hét végi döntőjéig hetente kétszer azért várhatóan az MKB-arénában is gyakorolunk.”
A soproni csapat első edzőmérkőzését is hamarosan lejátssza. Holnap, azaz szerdán 15 órától az FC Sopron az NB III-as SVSE-GySEV csapata ellen játszik az Anger-réti futballpályán. A felkészülési mérkőzésen Csertői Aurél két külföldi labdarúgót, a román Alexandru Dragomir védőt és a ghánai William Amamoo kapust tesztel.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában