Ország-világ

2007.01.19. 15:19

Kapcsolási díj a Skype-nál

Új árképzést, illetve alacsony havidíjért többé-kevésbé ingyenes telefonálási lehetőséget nyújtó új csomagot dolgozott ki az európai országok számára a legnagyobb internettelefon-szolgáltató, a Skype.

A SkypeOut szolgáltatás percdíjainak csökkentése sokak számára nem sok előnyt jelent majd, a telekommunikációs óriás ugyanis bevezette a kapcsolási díjat, melyet minden egyes vezetékes vagy mobil irányba küldött hívás esetén ki kell fizetni. Az internetes hívások természetesen továbbra is ingyenesek maradtak.
A hamarosan induló, Skype Pro névre keresztelt, havi előfizetési díjért cserébe percdíjmentes helyi vezetékes telefonálási lehetőséget kínáló csomagért 2 eurót kér majd havonta a Skype, hasonló csomagok az Egyesült Államokban és Nagy-Britanniában már eddig is elérhetőek voltak a Skype-nál. Ezzel az új csomaggal majd azok a Skype-felhasználók járhatnak különösen jól, akik havonta több órányit telefonálnak vezetékes irányokba a VoIP-hálózat használatával.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában