Ország-világ

2007.01.09. 15:19

Kerékpárt loptak

Sopronban, az Aranyhegy utca egyik házának lépcsőházából ismeretlenek elloptak egy GT Talera típusú kerékpárt és ezzel ötvenezer forint anyagi kárt okoztak. Az ügyben ismeretlen tettes ellen, lopás miatt büntetőeljárás indult.


Rendszámtáblákra buktak

Két autótulajdonos is bejelentést tett a Soproni Rendőrkapitányságon, hogy a Jegenye soron parkoló gépkocsijuk mindkét rendszámtábláját éjszaka eltulajdonították. Mindkét ügyben ismeretlen tettes ellen büntetőeljárás indult.

Garázdaság a büfé előtt

Petőházán, a benzinkút mellett lévő büfé előtt ismeretlenek két férfit bántalmaztak. A fertődi rendőrök gyors intézkedésének köszönhetően elfogták az elkövetőket, egy fertőszentmiklósi és egy petőházi férfit. Ellenük garázdaság miatt indult eljárás.

Jogosítvány nélkül vezetett

Sopron és Harka között személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. A kiérkező helyszínelő megállapította, hogy a balesetet egy soproni férfi okozta, aki vezetői engedély nélkül közlekedett, őt korábban a járművezetéstől eltiltották. Az autó, amivel közlekedett, nem volt átíratva, és érvényes kötelező gépjármű-biztosítással sem rendelkezett. A baleset okozóját a rendőrség őrizetbe vette, ellene gyorsított szabálysértési eljárást kezdeményezett.

Tetten érték a hipermarketben

Sopronban, az egyik hipermarketben bolti lopáson tetten értek egy 36 éves soproni hölgyet, aki különféle kozmetikumokat és élelmiszereket akart eltulajdonítani 14 ezer forint értékben. Az elkövetőt a rendőrök elfogták és előállították.

Be akartak törni, elfogták őket

Sopronban, a Lápréti utcában lévő egyik hétvégi házba ismeretlen személyek az esti órákban megkíséreltek betörni, de a sértett megzavarta őket és értesítette a rendőrséget. A rendőrök forró nyomon kezdték meg az elkövetők felkutatását, melynek eredményeként két soproni személyt elfogtak és őrizetbe vettek. Ellenük büntetőeljárás indult.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában