Ország-világ

2007.01.19. 15:19

Koncert dupla whiskyvel

A megállapodás lényege: lesz egy nagy közös filharmonikus koncert Magyarország egyik legismertebb énekesének dalaival, és az ő aktív közreműködésével.

A Médiabál sok mindenre jó. Többek között a kapcsolatok építésére, vagy arra, hogy régi ismerősök találkozzanak és egy újszerű bulit eszeljenek ki. Charlie és [namelink name="Baross Gábor"] egy asztalhoz kérték eleve magukat. Közös ismerősük mulatságairól, disznóöléseiről már jól ismerték egymást. Megbontottak egy üveg szeszt – hogy milyet, talán külön taglalni sem kell. Mire a pincér kihozta a dupla jeget, addigra már kész volt a megállapodás.

Egy ilyen koncert  különlegessége önmagáért beszél, azt is elképzelhetőnek tartom, hogy akár Budapesten, az arénában is szerepeljünk vele. Az azonban biztos, Győrött próbálunk majd, és itt lesz az első előadás."

[namelink name="Baross Gábor"] zenekarvezető
A megállapodás lényege: lesz egy nagy közös filharmonikus koncert Magyarország egyik legismertebb énekesének dalaival, és az ő aktív közreműködésével.

– Charlie-t nagyon jól ismerem – mesélte a Médiabál után [namelink name="Baross Gábor"]. – Összejártunk korábban is, és most is nagyon jó volt a hangulat. Azt hiszem, abból a bizonyos italból elszopogattunk egy üveggel, de közben hasznosan töltöttük az időt. Megállapodtunk abban, hogy 2008-ban tíz dalt előad velünk az énekes.

Megtudtuk, hogy a 10 dalt Charlie jelöli majd ki, de egy már biztos befutó. 1998-ban Charlie képviselte országunkat az Eurovíziós Dalfesztiválon Birminghamben, a Holnap már nem lesz szomorú című számmal. Ez a dal felkerült menüre, és akár a lemezre is, amely a koncertfelvételeket tartalmazza.

Charlie-nak már régóta vágya volt egy ilyen koncert. A magyar könnyűzenei életben Zorán már előrukkolt egy hasonlóval ugyan, de nem igazán jellemző az ilyen feldolgozásuk a daloknak. Sok előkészítő munkát és hangszerelést igényel, ezért is állapodtak meg fehér báli asztalnál a felek a 2008-as bemutatóban – tudta meg a Kisalföld.

F. Gy.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában