Ország-világ

2007.01.23. 15:19

Kudarcból dolgozat

<p><b>Labdarúgás </b><br><br>&#132; A vereség okai, az edző és a játékos felelőssége&#148; címmel fogalmazást kell írniuk a német másodosztályú bajnokságban szereplő 1860 München játékosainak. Walter Schachner vezetőedző a Greuther Fürth elleni 3&#150;0-ás hazai vereség után hozta meg szokatlan döntését.


„ Olyan gyermeteg hibákat követtünk el, amilyeneket korábban még soha – mondta az osztrák tréner. – Kíváncsi vagyok a játékosok véleményére. Hátha érkezik olyan felvetés, amely teljesen jogos, csak nekem eszembe sem jutott. Kedden nincs edzés, a szerdai tréningre lezárt borítékban kell behozni a dolgozatokat.”
Schachner hozzátette: különösen érdeklődve várja az edzői hibákra vonatkozó részt.
„ Az írásokat nem hozom nyilvánosságra, a szerzőket semmilyen hátrány nem éri. Aki azonban nem veszi komolyan a feladatot, az a tavaszi szezonban tőlem nem kap több játéklehetőséget. Ezt ugyanis nem viccnek és nem is büntetésnek szántam. Hiszek benne, hogy használható észrevételeket olvasok majd, melyek segítenek bennünket az előrelépésben” – fogalmazott a szakvezető.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában