Ország-világ

2007.01.12. 15:19

Lezuhant a kollégiumba visszamászó diák

Súlyosan megsérült az a diák, aki Ózdon a kollégiumba próbált meg visszamászni egymáshoz csomózott lepedők segítségével. Ereje azonban elfogyott, és ötméteres magasságból lezuhant.

Az eset szerdán történt, az éjszakai órákban két tinédzser megéhezett és úgy döntöttek, hogy a közeli hipermarketbe mennek vásárolni. Mivel az épület már régen zárva volt, lepedőiket csomózták össze és azon másztak le a második emeleti ablakon keresztül.

A vásárlás után ugyanitt szándékoztak visszamenni. Miután egyikük már felmászott, követte őt a másik is, de ereje félúton elfogyott, ezért a szobatársak (még négyen) megpróbálták húzni fölfelé. A fiú keze megcsúszott és kb. 5 méter magasságból leesett.

A mentőt és a rendőrséget a kollégium tanárai értesítették, a pórul járt fiatalembert 8 napon túl gyógyuló súlyos, töréses sérülésekkel szállították kórházba. A rendőrség közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a történteket.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában