Ország-világ

2007.01.24. 15:19

Májusig ez lesz a Szarvas utcában

&#132; Alig lehet közlekedni a <br > </br>Szarvas utcában, nem tudom, mi lesz akkor, ha leesik a hó és latyak lesz. Meddig kell még tűrnünk?&#148; Hónapok óta földúttá vált a Szarvas utca, a Szigetben élők joggal kérdezik, mikor lesz végre rendes útjuk. A munkákat április 30-ig kell befejezni, annyi vigasz: százéves elmaradást orvosolnak a cső- és csatornacserékkel.

S. Á.


Mintha nem is városban lennénk – valóban furcsa a győri belvároshoz közeli utcát látni, ahol gyalogosok és kerékpárosok a szűk járdán közlekednek, az út ugyanis járhatatlan. Pontosabban a felbontás után csak földút maradt.
Schmidt Péter önkormányzati képviselő kicsit sem lepődik már meg az olvasók felvetésén, mint mondja, nincs olyan lakossági fórum, ahol ne kerülne elő témaként a Szarvas utca. A helyzet mégis az, hogy semmi furcsaságról nem tud beszámolni, eredetileg is úgy volt ugyanis: a munkákkal április 30-ig kell végezni, amihez még jó három hónap hátravan. A százéves Szigetben a csövek is százévesek, évtizedek óta tudott, hogy cserélni kell, de erre eddig nem volt pénz és lehetőség. Most van, ezért teljes körű felújítást tudnak végezni. A földút, az új buszvonal (13-as busz) és a kényelmetlenség az ára a beruházásnak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában