Ország-világ

2007.01.16. 15:19

Meghalt a robbantással fenyegetőző miskolci nő

Meghalt egy robbantással fenyegetőző, beteg nő Miskolcon kedden. A szerencsétlen asszony már teljesen kiszáradt, sérülése miatt nem tudta magát ellátni.

A mentőszolgálat munkatársai a rendőrségtől kértek segítséget, hogy be tudjanak jutni az asszony hatodik emeleti lakásába. A pszichiátriai kezelés alatt álló nő már korábban is fenyegetőzött hasonló cselekményekkel, eddig tisztázatlan körülmények között, vélhetően a lakásában megsérült, és napok óta nem evett, nem ivott - mondta Dojcsák Zsolt, a helyi mentőszolgálat irányítási csoportvezetője.

Miután a mentők kosaras tűzoltóautó segítségével bejutottak a lakásba, megvizsgálták az asszonyt, aki azonban rövidesen a helyszínen életét vesztette - tette hozzá.

A miskolci rendőrkapitányság szóvivője elmondta: a lakásba két irányból hatoltak be. Egyrészt betörték a bejárati ajtót, másrészt pedig kosaras tűzoltóautó segítségével a hatodik emeleti erkélyen keresztül.

A rendőrségi szóvivő elmondta, hogy robbantás előkészületére utaló nyomokat nem találtak. Az esetet államigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában