Ország-világ

2007.01.12. 15:19

Mobilon elérhető

Dr. Környei Miklós, a téti 2-es számú háziorvosi praxis családorvosa az alábbi nyilatkozatot küldte el szerkesztőségünkbe tegnapi cikkünkre reagálva (Téti orvosi rendelő vezetékes vonal nélkül – Kisalföld, 2007. január 10., győri kiadás, 7. oldal): „Az önkormányzati tulajdonban lévő téti rendelőket a bennük dolgozó háziorvosok tb-finanszírozásból működtetik. Ezt az egyébként öt éve változatlan finanszírozást a tb január elsejétől radikálisan és meglepetésszerűen csökkentette. Rendelőm semmilyen támogatást az önkormányzattól nem kap. (Az önkormányzatok is nehéz anyagi helyzetben vannak.)


A megszorító intézkedések is

nehezítik helyzetünket,

és mindezek miatt takarékosságra kényszerülünk.
Ezért a párhuzamos elérhetőségeink közül az éves szinten jelentős költségekkel járó vonalas telefont szüntettük meg, az ismert mobilszámon továbbra is minden nehézség nélkül elérhetőek vagyunk akkor is, ha nem tartózkodunk a rendelőben.”
A betegellátás biztonságos biztosítása érdekében fontos az orvos mindenkori elérhetősége. Erre most, a XXI. század elején a mobiltelefon a legalkalmasabb: „Betegeim mobilon elérnek, attól függetlenül, hogy a rendelőben rendelek, sürgős hívásnak teszek eleget éppen, egyéb ügyeit intézem a praxisnak vagy betegeket látogatok. Mobilszámom több mint négy éve változatlan, nyilvános és kihirdetett. Kedves betegeim megértését kérem. Elérhetőségeink: dr. Környei Miklós orvos: 70/317-9519, Környei Gertrúd asszisztens: 70/942-

9657, [email protected].

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában