Ország-világ

2007.01.29. 15:19

mozaik

női labdarúgás. Hét csapat részvételével rendezték meg a Kovács Ágnes-emléktornát az öttevényi sportcsarnokban. Első helyen a Fészek Csempebolt Győr- <br > </br>Kunsziget II együttese végzett, megelőzve a Dunakiliti és a Fészek Csempebolt Győr-Kunsziget I csapatait. A gólkirálynő 9 találattal Sajtos Renáta (Fészek Csempebolt II), a legjobb kapus Doboczki Kata (Dunakiliti), a legjobb játékos Balogh Viktória (Fészek Csempebolt I) lett.


ETO-siker. A Győri ETO FC női csapata bécsi teremlabdarúgó-tornán vett részt hét másik együttes társaságában. A zöld-fehérek első helyen végeztek, miután a magyar házidöntőben büntetőkkel legyőzték a Viktória FC alakulatát.
vízilabda. Győri VSE–Újpest-OSC-

Cemelog 6–21 (1–5, 2–7, 1–5, 2–4). Ob I-es női mérkőzés. Győri gólszerzők: Gazdag (2), Vukadinov (2), Denk, Horváth Á.
Futsal. A megyei II. osztály Soproni csoportjának vetélkedésében első lett a Répcementi SE a Táp és a Fertőd előtt. A torna gólkirálya Kiss Attila (Táp), a torna legjobb kapusa [namelink name="Kiss Csaba"] (Répcementi SE), a torna legjobb játékosa Kiss Ádám (Fertőd) lett. A tornasorozat február 3-án Jánossomorján folytatódik a megyei III. osztály Mosonmagyaróvári csoportjának csapataival.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában