Ország-világ

2007.01.23. 15:19

mozaik

régi-kupa. Az elmúlt hétvégén harmadik alkalommal rendezték meg Hegyeshalomban a Régi-kupa teremlabdarúgó-tornát, amelyen tíz csapat vett részt. Első helyen a Forever '87 együttese végzett, megelőzve a Pilóták és az Úthenger alakulatait. A legjobb játékos Farkas Csaba (Vidék FC), a legjobb kapus Berki Csaba (Pilóták) lett.


teke. Nemrég Győrött az Épfu-tekecsarnok adott otthont a városi egyéni bajnokságnak. A nőknél [namelink name="Kovács Zoltán"]né (Dynamic), Gecseyné Pölcz Ildikó (Dynamic), Tóthné Bali Marianna (Dynamic) lett a végső sorrend. A férfiaknál Kun Attila (Győrhő TC, 366+210=576/0) végzett az első helyen Brancsek János és [namelink name="Varga László"] (Győri Komszol SE) előtt.
teremtornák nyúlon. Idén is több teremlabdarúgó-tornát rendeznek a nyúli sportcsarnokban, amelyek időpontjai a következőképpen alakulnak: RITT-N-kupa (január 28.), III. Colosseum-kupa (február 10.). A harmadik tornát február 25-én rendezik meg az 1977. december 31. előtt születettek részére. Csapatonként két fiatalabb játékos szerepelhet. Minden tornán legfeljebb 12 együttes vehet részt. Az előzetes nevezés telefonon folyamatos. A sorsolás mindig a kupa előtti csütörtökön 18 órakor az iskolában. További információ: Kozicz László (70/213-8201) vagy [email protected]
emléktorna. Nyolc női csapat – Balf, Dunakiliti, Győrszemere, Károlyháza, Komárom, Rábapatona, Ellipszoid Győr, Fészek Csempebolt Győr Kunsziget – részvételével január 27-én nyolc órától az öttevényi sportcsarnokban rendezi meg a Fészek Csempebolt Győr Kunsziget a Kovács Ágnes-emléktornát. Az egy éve fiatalon elhunyt labdarúgó a klub játékosa volt.
Halálozás. Életének 72. évében Budapesten elhunyt dr. Lakatos Mária, az SVSE egykori kiváló kosárlabdázója. Utolsó útjára január 26-án 13 órakor kísérik Sopronban, a Szent Mihály-

temetőben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában