Ország-világ

2007.01.19. 15:19

Mozaik

Darts. Budapesten rendezték az országos softbajnokság 4. fordulóját. A Docugroup Győri DC versenyzői közül a férfi extraligában Rucska József harmadik, Boczor László negyedik, Gémesi Attila hatodik lett. Női egyéniben Köntös Zsófia az első helyen végzett. Párosban a Rucska–Háber, illetve a Horváth K.–Sveicer duó harmadik, a Gémesi–Mészáros duó pedig negyedik lett.


Röplabda. Dabroncon hat csapat részvételével rendeztek gyermeklány-röplabdatornát. Az első helyet az ikrényi iskola csapata (Csáki Krisztina, Fodor Barbara, Kalmár Flóra, Ludván Réka, Ombódi Bianka, Németh Erzsébet, Sági Ramóna, edző: Ferenczy Tamás) szerezte meg. Kiemelkedő játékáért az ikrényi Németh Erzsébet különdíjat kapott.
Farsang-kupa. Tápon a hagyományos Farsang-kupa teremlabdarúgó-tornát február 3-án és 10-én rendezik. Jelentkezni a 30/204-2859-es telefonszámon lehet. Nevezési határidő: január 31.
Kézilabda. A győri Szent-Györgyi Albert Általános Iskola, Középiskola és Kollégium az idei tanévben emelt szintq testnevelési (kézilabda) tantervvel gimnáziumi osztályt indít 9. évfolyamtól. A képességfelmérés január 24-én, szerdán 11 órától lesz a Magvassy-sportcsarnokban.
Kispályás labdarúgás. Kilenc csapat részvételével rendezték meg a közelmúltban a WHB-kupát a győrújbaráti sportcsarnokban. Első helyen a WHB-Győr-

újbarát „A” csapata végzett, megelőzve a WHB-Győrújbarát „B” és a Nyúl együtteseit. A legjobb játékos Tuifel Péter (WHB-Győr-

újbarát „A”), a legjobb kapus Novák Péter (Pannonhalma), míg a gólkirály Sulyok Krisztián (Nyúl) lett.
Teremlabdarúgás. Az elmúlt hétvégén az ikrényi sportcsarnokban rendezte meg az Üstökös FC a VII. SK Geo-kupa utánpótlás teremlabdarúgó-tornát, amelyen négy korosztályban folytatódtak a küzdelmek. Az eredmények a következőképpen alakultak: U 15 korosztály: 1. Esztergom SC, 2. Üstökös FC, 3. Integrál DAC. U 12 korosztály: 1. Üstökös FC, 2. Esztergom SC, 3. Integrál DAC. U 11 korosztály: 1. Üstökös FC, 2. Győri ETO U10, 3. Integrál DAC. U 9 korosztály: 1. Üstökös FC, 2. Gyirmót SE, 3. Pápai ELC.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában