Ország-világ

2007.01.12. 15:19

Nehéz és könnyq

A hétvégén idegenben lép pályára az MKB-Euroleasing női és a Soproni sÖrdögök férficsapata is a bajnokságban.

Munkatársunktól

Kosárlabda

Székely Norbert lányai ma 17 órakor a fővárosban az MKB-

Euroleasing Vasas-Csata otthonában lépnek pályára. Január 3-án Magyar Kupa-mérkőzésen ugyanitt 86–39-re nyertek a zöld-sárgák.
A fiatal, lelkes fővárosi csapat ellen ilyen kemény hét – bajnoki győzelem a Pécs otthonában, majd Euroliga-vereség a Szpartak Moszkva ellen – után is kötelező a győzelem, ugyanis mind szerkezetben, mind a játékosállomány tekintetében jóval erősebb mint a budapesti „testvércsapat”.
A sÖrdögök gárdája a keddi nyíregyházi nagy csatában elszenvedett vereség után ma este hatkor a tabella második helyén álló Szolnoki Olaj félelmetes „katlanjában” lép pályára.
Bár Sterbenz László együttese – melyből még mindig hiányzik a sérült amerikai center, Calvin Bowman – a nyíregyháziak ellen javuló játékot mutatott, mégis a Szolnok számít esélyesnek.
Már csak azért is, mert otthonában még veretlen a szolnoki együttes, ráadásul a téli szünetben erősített az Olaj: Debrecenből igazolta le a válogatott Molnár Andrást.
Ami a sÖrdögök mellett szólhat, hogy őket az esélyesség terhe biztos nem nyomasztja...

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában