Ország-világ

2007.01.02. 15:19

Részegen karácsonyozott Beckhamné

Az egykori Spice Girl ugyanis a karácsonyi bevásárlást nem a családja körében, hanem a londoni Claridges hotel bárjában pihente ki.

Úgy tűnik, mégsincs minden rendben David Beckhamék házasságával.

Az egykori Spice Girl ugyanis a karácsonyi bevásárlást nem a családja körében, hanem a londoni Claridges hotel bárjában pihente ki, ahol alaposan felöntött a garatra szenteste.

Egy luxushotel bárjában várta a karácsonyt Victoria Beckham. Az egykori énekesnőt, jelenleg főállású anyát állítólag annyira megviselte a karácsonyi bevásárlás, hogy egy bárban kellett kipihennie a fáradalmait. Nem csoda, hiszen a divatmániás Posh Spice tűsarkúban intézte a bevásárlást, amelytől a limuzinban persze azonnal megszabadult. A bárban pedig néhány palack pezsgővel kellőképpen le is lazult.

- Már megszoktuk Victoriától, hogy nyilvánosan mutatkozik részegen, de az, hogy már karácsonykor sem tudja magát megtartóztatni, hihetetlen - mesélte felháborodva egy szemtanú.

- Igaz, nem egyedül ivott, voltak vele páran, de a nyolc palack Krug pezsgő nagy része az ő torkán csúszott le!

Victoria nyelvét állítólag egy idő után megoldotta az alkohol, és a jelenlévőknek arról mesélt, hogy párja, David hamarosan Amerikába látogat, ám őt, a feleségét és a gyerekeket nem viszi magával.

Beckhamné az este végére szépen felöntött a garatra, ami nem először fordult vele elő. Egy-egy bevásárlókörút után, vagy akár unalmas délutánjain szívesen pihen meg különféle bárokban, és nem ritka az sem, hogy egyedül iszik, mint ahogyan most is tette. Kérdés, hogy férje, David és három kisfiuk, Brooklyn, Romeo és Cruz meddig viselik még el a híres mama kicsapongásait, valamint hogy az alkoholgőzös állapotban vásárolt ajándékoknak, vagy a részeg Victoriának örült-e jobban a család a karácsonyfa alatt.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában