Ország-világ

2007.01.09. 15:19

Szakmai nap

Győr. A Jókai Mór Óvoda, Általános és Szakképző Iskola szakmai napot tart holnap délelőtt 9 órától 8. osztályos tanulóknak. A szociális gondozó-ápoló, valamint panziós falusi vendéglátó szakma iránt érdeklődőket várják Marcalvárosban, a Cuha utca 2. szám alatt, ahol a képzés elméletéről és gyakorlatáról adnak tájékoztatást.


A közoktatásról

Győr. A megyei pedagógiai intézet a 2007. évi költségvetési törvény közoktatási vonatkozásairól szakmai konferenciát tart ma délután 2 órától a közoktatási intézmények vezetői részére a Fekete István-iskolában. [namelink name="Turbók Arnold Bertalan"] igazgató a 2007. évi költségvetési törvény végrehajtásából adódó feladatokról tart előadást, majd tankönyv- és taneszköz-bemutató lesz.

Fogadóórák

Győr-Sziget. Dr. Schmidt Péter önkormányzati képviselő fogadóórát tart ma délután 3 órától a Győr-szigeti Idősek Klubjában (Köztelek utca 15.). Vendége Révi Zsolt városi főépítész. A képviselő tájékoztatót tart a január 11-i városházi közmeghallgatásról is.
Győrszentiván. Ecker Gyula és dr. Sík Sándor önkormányzati képviselők holnap délután 4-től este 5 óráig tartanak fogadóórát a Kossuth Lajos Művelődési Házban (Déryné u. 50.).

Keristatalálka

Győr. A Győri Keristák Egyesülete holnap délután 4 órakor tartja összejövetelét a Baross-iskola könyvtártermében.

Kertészek, kertbarátok

Győr. A kertészek és kertbarátok egyesülete foglalkozása holnap délután 4 órakor kezdődik a TIT-székház I. emeleti előadótermében (Szent István út 5.).

Véradás

Győrság. Az Országos Vérellátó Szolgálat győri központja holnap délután 4-től este 7-ig tart kiszállásos véradást az általános iskolában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában