Ország-világ

2007.01.25. 15:19

Újra Alcufer-kupa

Hétvégén rendezik a győri Magvassy-sportcsarnokban az Alcufer-kupa teremlabdarúgó-tornát. A rendezvény, csakúgy, mint az elmúlt évben, emléktorna is.

munkatársunktól

labdarúgás

A már hagyománnyá vált Alcufer-kupa teremlabdarúgó-tornán ezúttal is tizenhat – köztük több másod- és harmadosztályú – csapat vetélkedik január 27-én és 28-án a győri Magvassy-sportcsarnokban. Újdonság, hogy egy élvonalbeli csapat, az ETO FC juniorgárdája is a parkettre lép. A rendezvény kiváló lehetőséget nyújt a győri és a városkörnyéki együttesek téli felkészüléséhez. A palánkokkal körülvett játéktéren ötször kétméteres kapukkal sok gólra és igencsak látványos, színvonalas küzdelmekre lehet számítani. Szombaton 10 órától az A és a B, 14.30 órától a C és a D csoport küzdelmeit rendezik. Vasárnap a felsőházba jutott csapatok mérkőznek meg egymással, a finálét várhatóan vasárnap délben rendezik.
A torna egyben emléktorna is. A résztvevők így emlékeznek [namelink name="Horváth Ferenc"]re, az Alcufer Kft. alapítójára, a Gyirmót SE futballcsapatának egykori támogatójára.
A csoportbeosztás. A csoport: Győri ETO FC, Kapuvár, Győr-Ménfőcsanak, Öttevény. B csoport: Mosonmagyaróvári TE, Ajka, Bajcs, Győrújbarát. C csoport: Siófok, Csorna, Koroncó, Nagyszentjános. D csoport: Gyirmót, Jánossomorja, Abda, Győri Dózsa.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában