Ország-világ

2007.01.30. 15:19

Vámosi Viki Londonban forgat

Bár a Topmodell bizonyos szempontból csalódás volt számára, mégis szívesen vállalna újra hasonló feladatot.

Vámosi Viki botrányos körülmények között, hirtelen távozott a Topmodell című műsorból olyannyira, hogy a döntőn már Epres Panni vette át a helyét.

Viki akkor nem nyilatkozott, ám Londonba utázása előtt lapunkkal kivételt tett.

– Rengeteg munkát kellett visszamondanom a műsor miatt. Most igyekszem ezeket bepótolni. Olyan cégektől kapok felkérést, mint a Hardy Amies, amely hatvan éve a csúcson van. II. Erzsébet királynőnek is ők tervezték a ruháit.

A legkecsegtetőbb ajánlat azonban számomra egy angol tévéfilm főszerepe. A sorozatos meghallgatások után már csak ketten maradtunk, így elég jók az esélyeim. Annyira komolyan veszem a feladatot, hogy a világhírű színész Nicolas Pinock segít a felkészülésben.

Emelett persze folytatom a tanulmányaimat egy angol egyetemen, ahol táplálkozástudománnyal foglalkozom – magyarázta Viki.

Bár a Topmodell bizonyos szempontból csalódás volt számára, mégis szívesen vállalna újra hasonló feladatot.

Viki lesz a Topmodell műsorvezetője?

– Ha olyan minőségű és színvonalú produkció készülne, amely méltó ehhez a szakmához, akkor nagyon boldogan lennék a háziasszonya. Hihetetlenül élveztem a munkát, és rengeteget tanultam belőle – árulta el Viki.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában