Ország-világ

2007.03.12. 15:19

Élelmiszer-razzia

Április 15-ig az egész hazai élelmiszerláncot átvizsgálják, így az állattartó telepeket, az élelmiszer-feldolgozó üzemeket, illetve a kereskedelmi egységeket. Ez 9000–10.000 ellenőrzést jelent.


Gépkocsija gyulladt meg

Bennégett gépkocsijában egy férfi Székesfehérváron hétfőn. Az elsődleges vizsgálatok kizárták az idegenkezqséget. Az autó eddig ismeretlen okból a parkolást követően gyulladt ki.

Drágább benzin

Emeli bruttó 2 forinttal a 95-ös benzin literenkénti nagykereskedelmi árát szerdán a Mol, a gázolaj ára nem változik.

Égett a német szemét

A Bács-Kiskun megyei Jászszentlászlón 40 bála Németországból származó bálázott hulladék gyulladt meg hétfőn délután. Az elsődleges vizsgálat szerint nem történt szándékos gyújtogatás.

Mór ellenére bizalom

Egy, a közelmúltban készült felmérés szerint a móri ügyben bekövetkezett fordulat után a megkérdezetteknek (900 fő) több mint 70 százaléka bízik az igazságszolgáltatásban.

Belehalt a harapásokba

Meghalt a kórházban az az idős asszony, akit kiskunlacházi otthonában harapott meg többször rottweiler kutyája. A szerencsétlenül járt nőt vasárnap éjjel életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. A segítségére siető szomszéd is kórházba került, de az ő állapota javult. A kutyát megfigyelésre két hétre elzárták. (mti)

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában