Ország-világ

2007.03.20. 15:19

Húsvétra elkészül a Kisalföld 3. szakácskönye

Közel hatezer megrendelőt regisztráltak munkatársaink A Kisalföld receptjei 3. kötetére tegnap estig.

Közel hatezer megrendelőt regisztráltak munkatársaink A Kisalföld receptjei 3. kötetére tegnap estig. A Széchenyi Nyomdában ugyancsak tegnap kezdték meg a könyv nyomását. Nyomdász, gépmester, takarítónő is élvezettel nézegette az elkészült oldalakat. Húsvét előtt megkezdjük a könyv házhoz szállítását.

A nyomdászok szerencsés emberek. Ők azok, akik teljes valójában elsőként láthatják A Kisalföld receptjei az olvasók szájíze szerint sikerszéria legújabb kötetét, a Nagy süteményeskönyvet! Rendelje meg ön is mielőbb a sikerszéria legújabb, harmadik kötetét, a Nagy süteményeskönyvet!

A győri Széchenyi Nyomdában azonnal kisebb csoport nézegeti a gépről lekerült első ívet. Micsoda finomságok várnak azokra, akik már megrendelték a kötetet! Ebéd után jólesik az édesség, még akkor is, ha csak nézegetni lehet. Szammer László segédgépmester kiteríti maga elé az ellenőrző asztalra a levonatot. Értő szemmel azt kellene vizsgálnia, minden vonal, szín a helyén van-e, de bevallható, hogy elkalandozik egy pillanatra az ínycsiklandó finomságok közé. Túrótorta, lúdlábtorta, csokoládétorta és a Bezerédj-torta várja, hogy felfalja őket a szemével. Miután ez megtörténik, vissza a munkához. A könyv, akár az eddigi két kötet, kiváló minőségben, hosszú élettartamra tervezve készül el. Sokszor lehet majd fellapozni, nem fog szétesni!

Pap Adalbert gépmester is élvezettel időz A Kisalföld receptjei 3. kötetének készülő lapjainál, szinte összefut a nyál a szájában, miközben ellenőrzi a levonatot. A nyomdában egyébként szinte mindenki megnézi a lapokat, melyek összefűzve még a húsvéti nagy főzés előtt már azoknál lesznek, akik időben megrendelték azokat.

A Kisalföldhöz tegnap estig közel hatezer megrendelés érkezett a sorozat legújabb kötetére. Ez bizonyos szempontból csúcs, hiszen ilyen rövid idő alatt ilyen sok receptkönyvet még aligha rendeltek.

F. Gy.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában