Ország-világ

2007.03.08. 15:19

Megrugdostak egy autót

Sopronban, a Király Jenő utcában ismeretlenek megrugdostak egy személygépkocsit. A bal első sárvédő nagyobb felületen behorpadt és a festés is megsérült. Az okozott kár eléri a százezer forintot. Az ügyben rongálás miatt eljárás indult.


Háromszázezer forint a kár

A Manninger utca egyik családi házának albérleti részéből ismeretlenek mintegy háromszázezer forint értékq mqszaki cikkeket loptak el, köztük laptopot, elektronikus játékokat és DVD-ket. A rendőrség nyomoz.

Ittasan és jogosítvány nélkül vezetett

Rendőrök igazoltattak a soproni belvárosban egy autóst, aki mint kiderült, ittasan ült volán mögé. A soproni fiatalember helyzetét tovább rontja, hogy jogosítvány nélkül vezetett, mivel engedélyét hasonló ügyből eredően már korábban bevonták. Ellene eljárást indítottak.

Gyorsan hajtottak

Traffipaxos ellenőrzés volt Nagycenk és Fertőszentmiklós belterületén. Az akció során negyvenhárom vezetőt bírságoltak meg, összesen 333 ezer forintra. A gyorshajtók közül volt olyan, aki a megengedett 50 kilométeres tempó helyett majdnem kilencvennel száguldott belterületen, őt feljelentették a rendőrök.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában