Ország-világ

2007.03.07. 15:19

Plüssegér és aranyérem St. Lambrechtben

Az általános iskolai második osztályos Dávidházy Dalma és az ötödikes Kubinszky Áron a saját korosztályában megnyerte a sí-diákolimpiát. A két aranyérem mellett egy ezüst és egy bronz is Sopronba került.

P. H. L.

Ismételten jól szerepeltek a fiatal soproni síelők a közelmúltban St. Lambrechtben megrendezett sí-diákolimpián. Dávidházy Dalma címvédőként érkezett a versenyre. Az óriás-mqlesiklásban meg is szerezte az aranyérmet. A szép teljesítményért járó jutalom egy plüssegér volt. A Fenyő Téri Általános Iskola második osztályos tanulójára márciusban még egy verseny vár. Ám ezt követően sem pihenhet sokat. Rendszeresen jár úszni, közben pedig balettezni is elkezdett.
A szintén a Fenyő téri iskola ötödik osztályos tanulója, Kubinszky Áron a saját korcsoportjában végzett az első helyen. Teljesítményének értékét növeli, hogy a nála idősebb versenytársait is legyőzte. Számára a szezon március 15-én zárul. A felkészülést és az edzéseket a következő télig sem hagyja abba. Rendszeresen lejár görkorcsolyázni, és amikor teheti, mqkorcsolyázik is.
Az Úry testvérek, Zsuzsa és Csenge egy ezüst- és egy bronzérmet szereztek.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában