Ország-világ

2007.05.14. 16:19

Gwyneth Paltrow sminkje

Finom, világos színeihez hideg árnyalatokat használ, azok emelik ki természetes szépségét. Kiváló szemnagyító trükköt alkalmaz...

Finom, világos színeihez hideg árnyalatokat használ, azok emelik ki természetes szépségét. Kiváló szemnagyító trükköt alkalmaz, hogy a szemöldök és a szemhéj közötti kis területet egyensúlyozza, ezért kapott az alsó szemkontúr intenzívebb árnyalást. Mindenki használhatja ezt a trükköt, akinek kicsi a felső szemhéja, vagy kevés a szemöldök és a felső szemhéj közötti terület.

Először oszlassuk el az alapozót. Korrektor kerülhet a szem alá, szigorúan csak a sötét árkokra. Egy kis púderrel fixáljuk az egész arcot. A szemöldökünket középszőke szemhéjporral, ferdén metszett szemöldökecsettel igazítsuk formára. Bézs árnyalatú szemhéjporral, nagyméretű ecset segítségével húzzuk át a szemhéj fölötti részt egészen a szemöldökig, de a szemhéj területét hagyjuk szabadon. A szem belső peremét alul-felül fessük ki fekete színű szemceruzával. Ezután kékesszürke szemfestékkel kontúrozzunk, az alsó vonalat lágyítsuk egy körecset segítségével, majd mályvaszínű szemhéjfestéket vigyünk fel a szemhéjránc vonalába. A szempillát göndörítsük, fessük ki, a rózsaszínű rúzst pedig finoman dolgozzuk el ajkunkon.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában