Ország-világ

2007.05.16. 16:19

Ízorgia a teák világában

A natúr teákat szokás szárított gyümölccsel, virágszirmokkal, fűszerekkel, valamint természetes eszenciákkal ízesíteni, innentől kezdve a variációk lehetőségének csak képzeletünk szabhat határt.

A natúr teákat szokás szárított gyümölccsel, virágszirmokkal, fűszerekkel, valamint természetes eszenciákkal ízesíteni, innentől kezdve a variációk lehetőségének csak képzeletünk szabhat határt.

Csokoládés-tejszínes, ír whiskys, marcipános, narancsos kekszes, karamellás, vaníliás, cseresznyés, indiai fűszeres, gyömbéres, kardamommal ízesített, édeskömény, „Téli mese", vérnarancs, lótuszvirág, „Nyolc kincs", ginszenges, földízű, kandírozott almás, sárgadinnyés, jamaicai rumos – korlátlan az ízek kavalkádja. Végigkóstolni a teljes kínálatot lehetetlen, de mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb és legkellemesebb teákat, türelem kérdése az egész.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában