Egyesült Államok

2024.03.03. 22:42

Felháborodott Donald Trump fia a migránsoknak adott ingyen lakások miatt (videó)

A volt elnök fia is felemelte a szavát - írta a Magyar Nemzet.

MW

Donald Trump Jr., Donald Trump amerikai elnök legidősebb fia, a The Trump Organization vállalat alelnöke sajtóértekezletet tart Jakartában 2019. augusztus 13-án.

Forrás: MTI/EPA

Fotó: Mast Irham

A Maine államban található Brunswick városában egy új lakóparkban helyezik el a migránsokat. Van, akinek két évig sem kell bérleti díjat fizetnie. A helyik felháborodtak az eljárás miatt. 

– Fent a világnak ezen a részén és Maine államban illegális bevándorlóknak adnak ingyen lakást, több millió dolláros ingyen lakásokat, miközben veteránokat rúgnak ki az utcára–

 jelentette ki Donald Trump Jr., a volt elnök fia, számolt be róla a Breitbart amerikai lap.

 

Brunswickban felháborodás kíséri azt az eljárást, hogy az állam 13 millió dollárt szán egy lakópark építésére migránsok számára. Az új beköltözők között lesznek, akiknek két évig nem kell bérleti díjat fizetniük a helyiek által Taj Mahalnak gúnyolt lakóparkban, míg a helyiek havi 1800-2300 dollárt is költenek bérleti díjra egy ilyen lakás esetében.

A városi tanács február 20-i gyűlésén hangot is adtak nemtetszésüknek. 

Ezek a házak most épülnek. Ez az én szememben diszkrimináció. Túl fehér vagyok? Ez az? Túl sokat dolgozom? Mi a diszkriminációs tényező? Hogyan adhatunk lakást először brunswicki lakosainkon kívül bárkinek?

– tette fel a kérdéseit George Bernier helyi lakos, számolt be róla a Daily Mail angol lap. 

A teljes cikket ITT olvashatja el. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában