PR

2022.09.12. 14:30

Legyél környezettudatos, menőzz használtan vett telóval! (Videóval)

Nem vagány, sőt, egyre cikibb, ha a mai világban az alig használt telefonodat máris újra cseréled! Legyél zöld fogyasztó, aki a tudatosság jegyében javításra szoruló mobilját megjavíttatja, régi telója helyett használt, de diagnosztikailag tesztelt mobilra vált!

Delmagyar.hu

Az újrahasznosítás trendi, hasznos, takarékos megoldás. Ne dobd el a régit csak azért, mert megkarcolódott iPhone, iPad vagy Android telód vagy éppen okosórád kijelzője! 

 Ne költekezz, spórolj! 

 Jobban jársz, ha pazarlás helyett minimális tuninggal kihozod belőle a maximumot: kijelzőcserével, új védőfóliával, töltőcserével vagyonokat spórolhatsz magadnak vagy szüleidnek – és még a környezetedért is tettél valamit! 

 Az is megoldás, ha vadonatúj helyett használt telóra költesz. Persze nem mindegy, honnan vadászol használtra! Az ismeretlen forrásból vásárolt termékre könnyű ráfaragni, átverés áldozata lehetsz. Vásárolj megbízható kézből garantáltan jó minőségű, tesztelt készülékeket! 

 Használtat a NovaPhone-tól 

 Nézz szét a több éve a piacon lévő NovaPhone újszegedi vagy hódmezővásárhelyi szaküzleteiben vagy a NovaPhone webshopjában, válogass a használt vagy új iPhone, iPad, Android készülékek, okosórák, tabletek, tartozékok között! 

Nézd meg a videót! 

Az itt található használt okostelefonokat és egyéb eszközöket a szaküzlet saját diagnosztikai rendszerével teszteli, 1 év kellékszavatosságot biztosít, és 3 hónap jótállást ad. A jótállási jegyet e-mailben is megkapod. 

 Online adásvétel házhoz szállítással 

 Add le rendelésed, és vedd át személyesen a kiválasztott készüléket a két szaküzlet valamelyikében, vagy válaszd a kényelmet: 1-2 munkanapon belül házhoz szállítással is hozzájuthatsz. 

 A NovaPhone-nál használt készülékedet beszámítják a vásárláskor. Még ebben az esetben sem kell személyesen beballagnod a boltba. Elég, ha feltöltöd a telód infóit, küldesz róla egy fotót. Ez alapján árajánlatot kapsz a cégtől. A kapott pénzzel a zsebedben pedig máris keresgélhetsz a weboldalon. 

 A szaküzletek szervizszolgáltatást is kínálnak, a kisebb javításokat azonnal elvégzik az újszegedi Novában és hódmezővásárhelyi üzletükben. 

Elérhetőség: 

 Szeged  
6726 Szeged, Szőregi út 80. (Szeged Nova) 
H-P: 8:30 - 20:00, Szo: 9:00 - 18:00, V: 10:00 - 15:00  
+36 30 208 2087  

Hódmezővásárhely 
6800 Hódmezővásárhely, Andrássy út 46-48. 
H-P: 9:30 - 17:00, Szo: 9:00 - 12:00  
+36 30 994 4990 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában