Hirdetés

2023.09.19. 00:00

TOP 100 – Ismét megrendezik a vármegye legjelentősebb gazdasági konferenciáját

A Csongrád-Csanádi Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network Szeged 2023. október 12-én 14.00-kor ismét megrendezi Top 100 Gazdasági Konferenciáját Szegeden, a Szent Gellért Fórumban. A résztvevők és a térség legjobban teljesítő vállalkozásainak vezetői ekkor vehetik majd kézbe a vármegye top 100 cégeinek rangsorát is tartalmazó, a KSH-val és a Délmagyarországgal együttműködésben készülő TOP 100 Csongrád-Csanád Vármegye Gazdasága 2023 című kiadványunkat is, amelynek bemutatóját szintén erre az eseményre időzítettük.

PR cikk

A konferencia témái között kiemelt helyen szerepel a gazdasági kilátások, a globális piaci trendek, a mesterséges intelligencia, valamint az újszerű vállalati kommunikáció kérdésköre is. A konferenciát Fábián László, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium államtitkára nyitja meg. Előadóink között szerepel Eszterhai Viktor, a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója; Jakab Roland, a Mesterséges Intelligencia Koalíció elnöke; Holló Márta, a Magyar Telekom kommunikációs igazgatója; valamint Balásy Zsolt, a Hold Alapkezelő elemzője is.  

Mellettük világszerte ismert sportszemélyiségekkel tartanak egy kerekasztal-beszélgetést a kockázatvállalás és -tervezés témájában. Besenyei Péter műrepülő-világbajnokkal, valamint Kalocsai Zsolttal, az RSM Sail Racing Team Hungary csapatfőnökével, valamint az RSM Hungary elnök-vezérigazgatójával Bárdos András, az esemény moderátora beszélget. 

További információ, részvételi feltételek és jegyek ezen az oldalon érhetők el. 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában