Hirdetés

2023.12.01. 00:00

Újra nyitva a Gardróbcenter

Sokak örömére három év pihenő után, megújult bemutatóteremmel ismét megnyitja kapuit a Gardróbcenter a megszokott helyén, a Csongrádi sugárút 51. szám alatt. Mutatjuk, hogy az egyedi tervezésű és kivitelezésű gardróbrendszerekért miért pont a 20 év bútorasztalosi tapasztalattal rendelkező Kiss házaspárt keresse fel!

PR cikk

Fotó: Török János

A jó gardróbszekrény mindent elnyel, hát még a Kiss Rudolf tervezte darabok! A Gardróbcenter bútorasztalosa akkor is boldog, ha egy családon belül a második generáció számára is ő készítheti el a gardróbszekrényét, de a legboldogabb, amikor visszatérő megrendelőként immár a negyedik generációt szolgálhatja ki egyedi tervezésű és kivitelezésű gardróbrendszereivel.

A ma emberére tervezve

Merthogy ügyfelei között ilyen is akad, ami nem a véletlen műve – sokkal inkább köszönhető Kiss Rudolf sajátos megoldásainak, praktikus ötleteinek, aminek a gardróbvilágban aligha akad párja.

Fotó: Török János

Felesége, Kiss Elena Tünde az előkészítő munkáért és a teljes megrendelői folyamatért felel. Elmondta, hogy a vásárlói szokások, a ruházkodás, a bútorok formavilága az elmúlt években sokat változott: a divatos szürke mellett egyre inkább a színeké, a sötétebb, melegebb árnyalatú bútoroké, kiegészítőké a főszerep.

A Gardróbcenter mindehhez igazodik: mintegy 150-200-féle bútorlapból és festett felületekből álló alapanyag-kínálat, a dekoritos, az üveges és tükrös megoldások, valamint a méretarányos látványtervezés segíti a vásárló álmainak megvalósítását.

Saját fejlesztés

A bemutatóteremben industrial jellegű, fából készült, saját fejlesztésű, belső világítással ellátott térelválasztó rendszereket, gardróbszekrényeket, -szobákat, tárolóbútorokat, egyedi mintázatú, színes ajtófrontokat csodálhat meg az érdeklődő. Az üveglapos, akasztós, nadrág- és nyakkendőtartós, fésülködőasztallal gazdagított polcrendszer, a fiókként kihúzható polcok, kofferek és utazótáska-tárolók mind-mind a mai kor emberét szolgálják ki, csakúgy, mint az átgondolt térkihasználás, a tükörbeépítések, az egymás elé húzható polcrendszerek, a térelválasztó falak. Még régi bútor elé tervezett, egyedi frontokat is terveztethet!

Fotó: Török János

Költöztethető rendszerek

Ha attól tart, hogy költözéskor az adott helyiségbe tervezett és beépített gardróbrendszerének búcsút mondhat, téved! A Gardróbcenter bútorai szétbonthatóak, és az új otthon méreteihez igazítva újragondolhatóak. Csakis terhelhető, legalább 15 évig is strapabíró bútorlapokkal, minőségi vasalatokkal dolgoznak.

 

Ráadásul a Kiss házaspár ár-érték arányban verhetetlen áron kínálja egyedi tervezésű rendszereit. A méretarányos látványterv alapján elkészült bútor a megrendeléstől számított 3-4 héttel később, helyszíni beszereléssel kerül a végleges helyére.

A Gardróbcenter termékei hétköznapokon a 14–18 óra között nyitvatartó bemutatóteremben személyesen is megtekinthetőek, de a Kiss házaspár 8–18 óra között telefonon is elérhető.

Elérhetőség:

Szeged, Csongrádi sgt. 51.

Tel.: 06-70/617-2250

www.spanbutor.hu

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában