Hirdetés

2024.02.23. 00:00

FitFoodWay: Az egészséges étel házhoz jön - méghozzá ingyen

Ami jó van az életben, az vagy hizlal, vagy erkölcstelen, vagy káros. Szerencsére van kivétel: ha egészséges és finom ételre vágysz, rendelj a FitFoodWay-től! Az ingyenes házhoz szállítás a szegedieknek jár.

PR cikk

Ha elhivatott egészségguru vagy, biztosan hallottál már a FitFoodWay-ről. Ha még csak most barátkozol az életmódváltás gondolatával, tudnod kell, hogy a FitFoodWay Európa egyik legnagyobb egészséges étel kiszállító cégláncolata, mely 2018-ban indult hódító útjára, és lábai előtt hever Nagy Britannia, Románia, Ausztria, illetve Magyarország számos városa, sőt, mostantól Szegeden is elérhető ingyenes házhoz szállítással (Szeged területén), egész napos menükínálattal és éttermi szintű ételekkel.  

Helyetted gondolkodnak 

A FitFoodWay kínálata igazán lenyűgöző: naponta 5 főmenüt ajánl - a napi 5 étkezésre 3 főétel és 2 snack közül rendelhetsz, így megszabadulhatsz attól a tehertől, hogy neked kellene agyalnod azon, mit egyél. Nyugi, nem fogod megunni a repertoárt, hiszen nyolc héten át garantáltan minden nap más szerepel a kínálatban. 

Mit tud a FitFoodWay? 

Röviden: hozzád igazodik. 

Bővebben: sokrétű, kalóriaszámításon alapuló programot kínál fogyáshoz, szinten tartáshoz, tömegnöveléshez; van vegetáriánus, vegán, ketogén és intermittent fasting étrendbe illeszthető menüsoruk is.  

Lehetsz húsimádó, glutén- vagy laktózérzékeny, nem fogsz ki rajtuk. Ha ínyencnek számítasz, választhatsz A la Carte (egyéni) ételt is. Mindehhez minőségi, friss alapanyagokat használnak fel, a végeredmény pedig egészséges, tápanyagokban gazdag menü korrekt áron. 


Így rendelj! 

Szegeden minden nap 7-11 óra között ingyenes a házhoz szállítás. Azt te választhatod meg, hogy 7-9 óra vagy 9-11 óra között szeretnéd megkapni a rendelésedet. 

5 NAPOS ELŐFIZETÉS ESETÉN 10%,  

20 NAPOS ELŐFIZETÉS ESETÉN 20%  

KEDVEZMÉNY JÁR. 

Kívánságaidat webshopon keresztül adhatod le, további információk a Fitfoodway Facebook-oldalán

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában