Hirdetés

2022.10.27. 00:00

Megnyílt Szeged első komplex szépészeti rendelője

Jó hír a szegedieknek: aki eddig a fővárosba járt prémiumkategóriás szépészeti beavatkozásokért, most már a Tisza Lajos körúton található Aurora Medical Spa rendelőben is megújulhat.

delmagyar.hu

Ahhoz, hogy egy nő szép legyen, kívül-belül rendben kell lennie. Az Aurora Medical Spa szolgáltatásai ebben segítik a hölgyeket, és persze az urakat is: a kiegyensúlyozott, karbantartott, magával maximálisan elégedett nő, illetve férfi képéhez szeretné hozzásegíteni vendégkörét – fogalmazott Tóth Zimonyi Katalin, az Aurora Medical Spa Klinika tulajdonosa.

– Saját magamon tapasztaltam, hogy mindaz, amit az Aurora kínál, működik. Ezért vágtam bele a komplex szépészeti beavatkozást és belső megújulást kínáló szegedi magánrendelő megvalósításába, és ezért merem jó szívvel ajánlani.

Infúzióterápia

Az egészséges táplálkozás és életvitel mellett az Aurora Medical Spa-ban vitamin tartalmú készítmények is felvehetőek, mint kiegészítő lehetőségek, azon emberek számára, akik igényt tartanak rá és szervezetüket támogatni szeretnék egy alternatív módszerrel. Fontos ugyanakkor megemlíteni, hogy ezen szolgáltatás nem helyettesíti az orvosi terápiát és ilyen téren nem nyújt komplex megoldást egy adott betegséggel kapcsolatban.

– Az edukáción alapuló tudatosság elkél a terápiához – véli Tóth Zimonyi Katalin, és hangsúlyozza, ehhez az is hozzátartozik, hogy a kezelés idejére saját időt biztosítunk magunknak. Amíg az infúzió lecsöpög, a páciens luxuskörülmények között, önmagára figyelve relaxálhat, lelkileg töltődhet.

Kéz a kézben: orvosi kozmetika és esztétika

Műtét nélkül is elérhetőek a látványos eredményeket nyújtó kezelések.

 

Az orvosi esztétikai beavatkozás típusai – botox, hialuronsavas felöltés és arcfiatalítás – közül, a természetességet szem előtt tartva történik a választás.

Az orvosi kozmetika fontossága kevesebbek előtt ismert: ezzel hatékonyan tolható ki az az idő, amikor már a komolyabb beavatkozással járó orvosi esztétikai módszerek alkalmazása szükségessé válik, illetve egy ideig helyettesítheti is azokat. A legnagyobb jelentősége az orvosi esztétika folyamatos támogatásában áll: hiába a rendszeres botoxhasználat, arcfeltöltés, ha nem társul hozzá orvosi kozmetikai kezelés. Ezzel elkerülhető, hogy kialakuljon a korosodás jellemvonásai.

Kétféle kozmetikai módszer készíti fel a bőrt a komolyabb esztétikai beavatkozásokra: a csupán mikrosérülésekkel járó skinbuster, amellyel vitamin jut a bőrbe, valamint a dermapen, amelynek során orvosi tisztaságú anyag kerül a bőr adott mélységeibe, ezzel serkentve a bőr saját kollagéntermelése.

– Nem az örök fiatalság elixírjét kínáljuk, hanem a minél tovább tartható, jól karbantartott, életteli arc lehetőségét – hangsúlyozta a tulajdonos, kiemelve, hogy a kúraszerű kezelésektől várható tartós eredmény.

Az Aurora Medical Spában alakformáló, cellulit-, nyirokmasszázs, narancsbőrt kezelő és méregtelenítő masszázs, valamint teljes kozmetikai szolgáltatás is kérhető.

Bőrgyógyászat 0–24 órában

Az Aurora Medical Spa-tól a nap 24 órájában kérhető online segítség, bőrgyógyászati kérdésekkel kapcsolatosan. Ezen prémiumszolgáltatás mellett természetesen személyes bőrgyógyászati szakrendelést is biztosít a szegedi magánklinika, bármilyen bőrgyógyászati problémával felkereshető.

Elérhetőség:

6720 Szeged, Tisza Lajos krt. 7–9. 

www.auroramedical.hu

06-30/010-1011

[email protected]

Nyitva: hétfőtől péntekig 08.00–20.00-ig, szombaton 08.00–16.00-ig

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!