Vezető hírek

Megrendelt egy hintát, ki is fizette, de az árut már hiába várta egy ember, aki emiatt feljelentést tett a rendőrségen. Ezen a héten már ő volt a negyedik, akit az interneten vertek át, és a hatósághoz fordult. Az ilyen átveréseket a rendőrség szerint könnyű megelőzni.
A kiváló állapotú Szent Antal utca szétverése a második üteméhez érkezett Vásárhelyen. Az utcát mintegy 100 millió forintos hitelből újíttatja fel az önkormányzat, Márki-Zay Péter polgármester feleségének sógora tervei alapján. A környéken most közlekedési káosz alakult ki.
Édesanyjától örökölte a művészi vénát Tessényi Judit hobbifestő. A magyar kultúra napja alkalmából nyílt kiállítása ma és holnap még megtekinthető a Kőrösy József Közgazdasági Technikumban.
Iskolabemutató sorozatunk következő része a szegedi Alsóvárosi Általános Iskoláról szól. Az intézmény az ország top 100-as listáján szerepel a kompetenciamérések eredménye szempontjából. A kis létszámú osztályok tanításában ötvözik a modern technikát és a hagyományos módszereket.