Rövidhírek

2021.09.17. 09:15

Máris rangadó

Címkék#teke#Szeged

Munkatársunktól

A férfi tekecsapat szuperliga harma­dik fordulójában a Csongrád-­Csanád megyei csapatokra ér­­dekes mérkőzések várnak: a Zengő Alföld Szegedi TE Répcelakra utazik, míg a Szegvárhoz a Zalaegerszeg látogat.

Két győztes mérkőzés után rangadó következik. A bajnoki címvédő Zengő Alföld Szegedi TE férfi tekecsapata nyert először Győrben 8:0-ra, majd hazai pályán a Nagymizdó ellen 7:1-re, a szuperliga harmadik fordulójában pedig rögtön egy fontos összecsapás következik idegenben. A Tisza-parti alakulat ugyanis szombaton 13 órától Répcelakon lép pályára.

Az elmúlt szezonok alapján a vasi alakulat kemény ellenfélnek ígérkezik, főleg mert ők is két sikerrel kezdték a bajnokságot. Előbb a Kaposvárt verték 6:2-re hazai pályán, majd idegenben, a Győr otthonában győztek szintén 6:2-re. Míg a Szeged 3779, addig a Répcelak 3671 fát ért el a kisalföldi városban, bár ebből nem szabad kiindulni.

A másik Csongrád-Csanád megyei csapat, a Szegvár ismét otthon játszhat, hiszen a Zalaegerszeg hazai pályája alkalmatlan a játékra. A felcserélt pályaválasztói jog miatt így aztán a bajnoki címre esélyes zalaiak szombaton 15 órától lépnek pályára Szegváron.

Az újonc együttes két vereséggel kezdte a szezont, hiszen kikapott Szentgotthárdon, majd otthon az Ajkától is. És vall­­juk be őszintén, most sem a ta­­lálkozó első számú esélyese, ám a sportban nagyon sok minden megtörténhet.

A két meccs előtt egy órával az ifjúságiak játszanak.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!