Szeged és környéke

2007.01.18. 15:19

Arany Doboz-díj Szegednek

A Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. nyerte meg az Arany Doboz fődíjat azon az országos versenyen, melyet az Italoskarton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) hirdetett meg a városok hulladékgazdálkodással foglalkozó vállalatai számára.

A Szegedi Környezetgazdálkodási Kht. nyerte meg az Arany Doboz fődíjat azon az országos versenyen, melyet az Italoskarton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) hirdetett meg a városok hulladékgazdálkodással foglalkozó vállalatai számára. A szegedi kht. gyűjtötte be a legtöbb újrahasznosítható kartondobozt az országban. A közszolgáltató vállalat fődíját Farkas Gabriella gazdasági igazgatóhelyettes vette át Budapesten.

A versenyt tavaly hirdette meg az IKSZ, azzal a céllal, hogy a hulladékokat egyébként is szelektíven gyűjtő városi közszolgáltató vállalatok segítségével növelje a begyűjtött, s így újrahasznosítható használt italoskartondoboz-mennyiséget. A Csongrád megye székhelyét és a környező településeket képviselő cég csaknem 30 ezer kilóval nyerte meg a fődíjat a hatvanezer fő feletti települések kategóriájában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!