Szeged és környéke

2007.01.16. 15:19

Meghallgatás a Templom Egér ügyében

Kitalált cég neve és címe – Templom Egér Kft., Szeged, A híd alatt 62. – szúrt szemet egy szardíniás doboz címkéjén két hete egy szegedi vásárlónak.

Kitalált cég neve és címe – Templom Egér Kft., Szeged, A híd alatt 62. – szúrt szemet egy szardíniás doboz címkéjén két hete egy szegedi vásárlónak. Értesítette lapunkat, mi pedig a Dél-alföldi Regionális Közigazgatási Hivatal Fogyasztóvédelmi Felügyelőségét, mert a nyilvános cégbírósági adatok között nem találtuk a vállalkozást. A hatóság ellenőrei felkeresték az üzletet, majd a konzerveket beszállító cég – a Comex International Magyarország Kft. – papírjai alapján a nagykereskedelmi raktárát. Nem találták sem a céget, sem az áruját. A számláikon egy másik, Bács-Kiskun megyében működő cég is felbukkant: a városföldi Pro-Food Premium Kft., amely azonban felszámolás alatt áll.

– A vizsgálatot az utóbbi napokban a kecskeméti kirendeltségünk folytatta. Az ügyben eddig nem reagált a vállalkozó. Jövő héten keddre meghallgatásra rendeltük be a kereskedő cég képviselőjét Szegedre – tájékoztatott a felügyelőség igazgatója, Kovalcsik Andrea.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!