Szeged és környéke

2007.01.14. 15:19

MSZP-elnökök

Az MSZP szegedi és Csongrád megyei szervezetében kedden, illetve szombaton tartják a tisztújító küldöttgyűlést, amelyen elnököt és elnökségi tagokat választanak – a szocialisták február 25-i kongresszusára készülve.

Az MSZP szegedi és Csongrád megyei szervezetében kedden, illetve szombaton tartják a tisztújító küldöttgyűlést, amelyen elnököt és elnökségi tagokat választanak – a szocialisták február 25-i kongresszusára készülve. Forrásunk szerint „itt nyugi van, változás legfeljebb az elnökség összetételében lehet". Informátorunk szerint olyan településeken, szervezeteknél van inkább mozgolódás, ahol rosszul szerepeltek a szocialisták az önkormányzati választásokon.

„Bár a megye nálunk is elment, Szegedet simán hoztuk" – mondta forrásunk. Várhatóan egyedüli jelöltként indulnak a városi, illetve a megyei pártelnöki tisztségért az eddigi elnökök. A 48 éves Kozma József, a megyei közgyűlés MSZP–SZDSZ frakciójának vezetője 2000 óta vezeti a szegedi szocialistákat. A tagság valószínűleg újraválasztja, megerősíti posztján a 34 éves Botka Lászlót is, aki hat éve áll az MSZP megyei szervezetének élén.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!