Szeged és környéke

2007.01.24. 15:19

Szegedi képzésekről – Budapesten

Képzési kiállítást rendez a Szegedi Tudományegyetem pénteken a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központban (Budapest, XVIII. Reviczky utca 6.). Az egész napos rendezvényen az SZTE képviselői információs standokkal várják a felvételizőket.

Képzési kiállítást rendez a Szegedi Tudományegyetem pénteken a Kempelen Farkas Hallgatói Információs Központban (Budapest, XVIII. Reviczky utca 6.). Az egész napos rendezvényen az SZTE képviselői információs standokkal várják a felvételizőket. Az universitas tizenkét karának hallgatói és munkatársai adnak választ a diákok felvételivel, szakokkal, képzésekkel, a tudománnyal és a diákélettel kapcsolatos kérdéseire. Napközben – 10, 12 és 14 órakor – a díszteremben a felvételiről, a jelentkezési lap kitöltéséről és a szegedi egyetemről tartanak előadást. A számítógépes teremben szakember segít az elektronikus jelentkezési lap kitöltésében. Közben az SZTE „karrierjósdája" tréfás és komoly önismereti tesztekkel várja a fiatalokat, hogy segíthessenek a megfelelő képzés, pálya kiválasztásában.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!